El Quadis CNM comença la lliga amb una treballada victòria

Ha superat per 9-8 el CN Sant Andreu que no s'ha rendit en cap moment

Waterpolo CN Mataró - CN Sant Andreu

Avui el Quadis CN Mataró ha començat la lliga de Divisió d'Honor masculina de waterpolo, i ho ha fet sumant els tres punts davant un CN Sant Andreu que no s'ha rendit en cap moment.

En teoria el Quadis és superior a l'equip andreuenc, però aquest equip sempre sol dificultar molt les coses, i només cal recordar que la temporada passada es van emportar els tres punts guanyant per 9-11. A més calia veure com afectava l'esforç del cap de setmana, amb tres partits de nivell europeu a la plantilla de Beto Fernàndez.

Waterpolo CN Mataró - CN Sant Andreu

El Quadis ha portat quasi sempre avantatge en el marcador, només concedint alguns empats a l'equip barceloní. S'ha ficat constantment pilotes als boies i l'equip visitant ha trobat moltes dificultats per defensar aquestes accions i s'han carregat molt d'exclusions. Però de tota manera l'equip local tampoc ha estat molt encertat en les jugades d'home de més (4 gols de 14) i això ha impedit que es pogués obrir un forat important al marcador, com per poder arribar a un final tranquil.

En el segon i el tercer quart la diferència ha passat pels dos gols (4-2 i 5-3), però els andreuencs han acabat reduint a la mínima al final de tots dos quarts, i s'ha entrat en el decisiu amb un ajustat 7 a 6.

Waterpolo CN Mataró - CN Sant Andreu

En el tram decisiu tots dos equips s'han mostrat bastant precipitats en moltes de les acciona d'atac. Fins que Grummy i Germán de penal han obert la diferència als tres gols. Semblava que això decidia el matx, però el Sant Andreu, tot i tenir tres jugadors expulsats per tres exclusions, ha continuat treballant i ha tornat a posar la diferència mínima, obligant el Quadis a congelar la pilota en l'últim atac per evitar sorpreses.

QUADIS CN MATARÓ 9-8 CN SANT ANDREU

QUADIS CNM: Mario Lloret (11 aturades); Ramiro Veich, Max Casabella, Marc Corbalan (1), Víctor Fernández (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran, Pol Daura, Àlex Codina (1), Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (3), Germán Yáñez (2, 1 de p.); Marc Pannon (ps). 9 gols de 25 xuts, en 39 accions d'atac. 8 exclusions i 1 penal en contra.
CN SANT ANDREU: Joao Pedro Coimbra porter; Exequiel, Gómez, Stiling, Mérida, Tenorio, Paul (4), Montes (1), Echevarria, Gracia (1), Bofill, Bustos (2), Robert (ps). 8 gols de 32 xuts, en 45 accions d'atac. 14 exclusions i 1 penal en contra.
PARCIALS: 2-1, 2-2, 3-3, 2-2.