El Quadis CNM inicia la seva 30a lliga en la Divisió d'Honor

Demà dijous a les 13 hores rep el CN Sant Andreu al complex Joan Serra

191002Wa-Quadis1920

El passat cap de setmana va començar la lliga de Divisió d’Honor masculina de waterpolo amb una jornada una mica escapçada degut a les competicions internacionals que van fer ajornar alguns partits, un d'ells el del Quadis CN Mataró.

Per a l'equip mataroní el seu debut a la competició, pocs dies després del seu èxit en l’Eurocup, serà demà dijous dia 3 a les 13 hores quan rebrà la visita del CN Sant Andreu.

A part de Quadis CN Mataró i Sant Andreu, completen la categoria 6 equips catalans més (Barceloneta, Terrassa, CN Barcelona, Mediterrani, Sabadell i Catalunya), i Canoe, Navarra i Tenerife Echeyde. El CN Sant Feliu ha renunciat i cada jornada descansarà un equip. Es preveu una competició molt igualada, deixant a part com sempre l’Atlètic Barceloneta, que és el gran favorit un any més.

És la trentena lliga entre els grans per a l'equip mataroní

Serà aquesta la 30a lliga, i 28a consecutiva, de l’equip del CN Mataró entre els grans del waterpolo estatal, i comptant des de fa 16 anys amb el patrocini de Quadis.

La millor classificació en la fase regular va ser el tercer lloc de la temporada 2013-14 i el segueixen sis quarts llocs en les temporades 03-04, 04-05, 09-10, 10-11, 16-17 i 18-19.

El Sant Andreu sol ser rival complicat

El CN Sant Andreu ha visitat 23 vegades al CN Mataró en la Divisió d'Honor. El balanç és de 14 victòries locals, 4 empats i 5 victòries visitants, una d'ells la temporada passada quan es van imposar per 9-11.
Posteriorment se'ls va derrotar per 7-5 en els quarts de final de la Copa del Rei disputada també aquí a Mataró.

Waterpolo Quadis Mataró - Sant Andreu