El Quadis CNM té rival romanès per als quarts de final de l'Eurocup

El rival serà l'Oradea que entrena un vell conegut, Dorin Costras, i que va caure davant el Terrassa a la Champions

191001Wa_Oradea

Avui s'ha celebrat a Nyon el sorteig dels quarts de final de l'Eurocup LEN i el Quadis CN Mataró ja té rival per intentar ficar-se a les semifinals. Serà l'Oradea de Romania que entrena un vell conegut com és l'ex-jugador i ex-tècnic del CN Mataró el romanès Dorin Costras.

El primer partit es jugarà el dia 30 d'octubre a Oradea, ciutat de Transsilvània, en la frontera amb Hongria i que té uns 200.000 habitants. La tornada serà el dia 9 de novembre a Mataró.

191001Wa_Oradeapiscina

L'equip romanès ve de la Champions on va caure en l'última eliminatòria prèvia a la fase final per grups. Va caure eliminat a mans del CN Terrassa, que va guanyar aquí per 10-7 i allà per 5-6.
Anteriorment l'Oradea en la 2a fase jugada a casa seva va ser el botxí del CN Barcelona derrotant-lo per 9-8. En aquesta fase van acabar en segon lloc ja que van perdre amb el Brescia (4-16) i van derrotar el Dinamo Tblisi (25-6).

Els altres tres equips que jugaran les semifinals (en aquest torneig es juguenen format d'anada i tornada i no en final a quatre) sortiran d'aquestes eliminatòries:
Brescia (ITA) - Miskolc (HUN)
Ortigia (ITA) - Vouliagmeni (GRE)
Eger (HUN) - Strasbourg (FRA)

L'equip femení ja té també grup per a la 1a fase

Recordem que per la seva part l'equip femení del CN Mataró ja té també rivals per a la primera fase de l'Eurolliga.
Jugarà els dies 1, 2 i 3 de novembre a la ciutat holandesa d'Utrecht i s'enfrontarà a les amfitriones, a l'Uralochka rus i al FTC Budapest.
Tres equips es classificaran a la següent fase de grups.