El Quadis CNM tanca amb una digna derrota davant l'Eger

Ara ja toca esperar quin serà el rival dels quarts de final de l'Eurocup i pensar en la lliga, que comença dijous

190930Wa_EgerQuadis

El diumenge el Quadis CN Mataró ja tenia la feina feta en la segona fase de l'Eurocup, igual que el seu rival, l'Eger hongarès. Tots dos equips tenien plaça als quarts de final i es van poder dedicar a jugar sense pressió.

Waterpolo Quadis Mataró - Noisy

L'equip mataroní va acabar cedint de quatre gols, però quasi durant tot el partit va plantar cara a un equip molt potent.
Després d'un primer quart igualat (2-2), l'equip hongarès va obrir forat amb un parcial de 0-3 al segon quart. L'equip local va reaccionar i a poc del final del tercer quart havia reduït la diferència a la mínima expressió i prop del final encara mantenia un 8-10 ben anivellat al marcador.

El matx va servir perquè alguns dels jugadors que no havien trobat porteria en els dos partits anteriors ho fessin en aquest.

QUADIS CN MATARÓ 8-12 EGER

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Raul Loste, Marc Corbalan (1), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina, Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (1), Germán Yáñez (2), Marc Pannon.

QUADIS CNM – Eger 8-12

Classificació: Eger 9, QUADIS CN MATARÓ 6; Montpellier 3; Noisy-le-Sec 0.

Ara tot esperant el sorteig... comença la Lliga

Ja classificats, toca esperar el rival per als quarts de final de l'Eurocup en el sorteig que se celebra el dimarts. Al bombo junt amb el QUADIS CN MATARÓ hi seran dos equips hongareses (Eger i Miskolc), dos italians (Ortigia Siracusa i Brescia), un francès (Strasbourg), un romanès (Oradea) i un grec (Vouliagmeni).

A la vegada pensar en l'inici de la lliga de Divisió d'Honor que es produirà el dijous dia 3 a les 13 hores al complex Joan Serra amb la visita del CN Sant Andreu i que continuarà amb viatge a les Canàries per jugar contra l'Echeyde de Tenerife el dissabte dia 5  a les 12 del migdia.