Dos anys després, el dissabte tornem a tenir una final entre CN Mataró i CN Sabadell

Els dos equips s'enfrontaran a Sabadell en la final de la Supercopa Estatal femenina

Supercopa waterpolo femení La Sirena - CN Sabadell

El Centre Natació Mataró ha superat per 8-7 el CN Sant Andreu en la semifinal de la Supercopa Estatal femenina que s'ha disputat a Sabadell i el dissabte (14 hores) jugarà la final contra l'equip amiftrió, el CN Sabadell a la mateixa piscina de Can Llong. A l'altra semifinal l'equip sabadellenc ha guanyat per 14-9 al Mediterrani, on juga la mataronina Roser Tarragó.

L'equip de Marina Zablith havia derrotat el cap de setmana passat de forma bastant còmode el CN Sant Andreu en el partit pel 3r i 4t lloc de la Copa Catalunya, però avui dimecres el triomf ha estat bastant més complicat.

L'equip andreuenc, amb una molt bona defensa, ha sabut frenar el joc d'atac mataroní i a mig segon quart dominava per 2 a 4. Els gols d'Anna Gual i Helena Lloret han permès arribar al descans amb el marcador igualat.

En el tercer quart un gol molt ràpid de la boia Brigitta Games semblava que podria encarrilar definitivament el matx, però altra vegada s'ha encallat l'atac mataroní i dos gols de les internacionals Aznar i Crespi han tornat a posar per davant l'equip barceloní al final del tercer quart.

En l'últim quart l'equip mataroní ha hagut de treure el millor de sí mateix. Gual i Lloret han tornat a posar per davant el CNM, però després d'un temps mort l'equip andreuenc ha aprofitat una jugada de superioritat per empatar quan quedava una mica més d'un minut. En el tram final molts nervis i qui els ha sabut controlar millor ha estat Laura Vicente que faltant 27 segons ha marcat el gol del triomf superant la portera internacional Elena Sànchez.

CN MATARÓ 8-7 CN SANT ANDREU

CN MATARÓ: Lorene Derenty i Blanca Colominas porteres; Laura Vicente (1), Helena Lloret (3); Anna Gual (2), Brigitte Games (1), Irene Gonzàlez, Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach, Maria Bernabé, Anni Espar (1) i Queralt Bertran.
PARCIALS: 1-2, 3-2, 1-2, 3-1.

Dos anys després una final entre CN Sabadell i CN Mataró

D'aquesta manera, i dos anys després, el dissabte tornarem a tenir una final entre mataronines i sabadellenques. Unes finals a les que ens havien acostumat durant molt de temps, però que es van acabar fa dos anys. L'última havia estat la final de la Supercopa 2017-18, en la qual el CN Sabadell es va imposar per 10-5.