El Quadis CNM supera les adversitats i guanya el primer partit oficial

El dissabte jugarà al semifinals de la Copa Catalunya a Tarragona

Waterpolo Quadis Mataró - CN Catalunya

El Quadis CN Mataró ha començat la temporada amb victòria per 13-10 sobre el Catalunya en partit de quarts de final de la Copa Catalunya, que s'ha jugat avui dimecres a la tarda al complex Joan Serra.

L'equip de Beto Fernàndez s'ha trobat sense els dos porters del primer equip (Mario Lloret i Marc Pannon) absents per motius personals i tampoc hi era encara el brasiler Gustavo Guimaraes "Grummy". A la porteria hi ha estat primer el porter juvenil Marc Gutiérrez i després el jugador Víctor Fernàndez, que ha tingut una bona actuació.

El Quadis ha començat guanyant per 2-0, però ha vist com el "Cata" remuntava amb tres gols en el tram final del primer quart. En el segon quart ha augmentant l'efectivitat local i s'ha arribat al descans llarg amb un avantatge de dos gols (7-5).

A la represa l'equip local ha mantingut la seva efectivitat, superant l'últim problema que ha estat l'expulsió amb canvi de Germán Yáñez després de marcar el 9-6. Amb dos gols de Lluc Bertran s'ha arribat al màxim avantatge de 5 gols (12-7) en els primers minuts de l'últim quart i el partit ja ha quedat vist per a sentència.

Han jugat: Marc Gutiérrez i Víctor Fernàndez porters; Ramiro Veich (1), Raul Loste (1), Marc Corbalan, Edu Mínguez, Lluc Bertran (4), Pol Daura (1), Àlex Codina (2), Pol Barbena (2), Marc Vera, Germán Yáñez (2).