Les mataronines Bach i Tarragó ja són a les semifinals del mundial

La selecció espanyola ha derrotat Holanda, l'actual campiona d’Europa en els quarts de final

190722Wa_Asemis2

Avui dilluns en el Mundial de waterpolo la selecció espanyola de waterpolo, amb ple quasi absolut de jugadores catalanes, ha guanyat a Holanda, l'actual campiona d'Europa, en els quarts de final. Dimecres (11:30 hores horari d'aquí) jugaran la semifinal, on buscaran la seva tercera final, després de les jugades a Barcelona (campiones) i Budapest (subcampiones). La rival serà Hongria que ha derrotat Itàlia. En l'altra s'enfrontaran Estats Units i Austràlia.

En la selecció espanyola hi figuren les mataronines Marta Bach i Roser Tarragó (ara jugadora del "Medi") i també dues jugadores que seran de La Sirena CNM la temporada vinent com Anni Espar i Irene González.

L’equip de Miki Oca ha començat el partit en tromba, tal com havia passat contra Grècia, amb un parcial de 6 a 1 en el primer quart. Després ha gestionat bé l’avantatge per acabar guanyat per 12-8. Han destacat Maica Garcia i Anni Espar, que han fet quatre gols cada una. Ru Tarragó i Irene Gonzàlez, l’altre fitxatge de La Sirena, n’han marcat un.

190722Wa_Asemis