Debut espectacular de la selecció espanyola de waterpolo en el Mundial

Roser Tarragó, amb 6 gols, ha tingut una reaparició sensacional en una gran competició

190714Wa_Tarragoxut

La selecció espanyola de waterpolo amb les mataronines Roser Tarragó i Marta Bach a les seves files, ha tingut un debut espectacular en el Mundial de Gwangju, ja que ha derrotat Grècia, la subcampiona d'Europa, per 14-4.

Amb aquest resultat asseguren pràcticament la primera plaça del grup, ja que els dos rivals que queden són molt fàcils (Cuba i Kazakstan), i això molt probablement permet evitar els Estats Units fins la final.

La Ru Tarragó (que la temporada passada va ser jugadora del "Medi") ha tingut una reaparació sensacional en una gran competició, ja que ha marcat 6 gols. La seva última aparició en un campionat d'alt nivell havia estat als Jocs de Rio de Janeiro i l'havia tancat amb 7 gols en el partit contra Austràlia en la lluita pel cinquè lloc que va obtenir Espanya.

190714Wa_Tarragoriu

Espanya ha encarrilat molt bé el partit, adaptant-se molt bé a alguns canvis en la normativa, i en al final del primer quart guanyava per 6 a 1, i no ha patit gens per conservar i després doblar l'avantatge aconseguit en el primer quart.

A part de les dues mataronines, també han jugat Anni Espar, que ha fet 1 gol, i Irene González, dues de les incorporacions de La Sirena per a la temporada vinent.

Bon debut en l'exhibició de Waterpolo Platja

També ha començat forta la selecció de waterpolo platja, aquesta nova disciplina que és d'exhibició en aquests campionats del món. En una piscina de dimensions molt més reduïdes els equips hi tenen portera i tres jugadores, més tres reserves.
En la selecció espanyola hi juguen les "sirenes" Helena Lloret i Alba Bonamusa i també Anna Gual que ho serà la temporada vinent.
Espanya ha guanyat els dos primers partits a Austràlia (17-10) i Xina (21-16).