Tot preparat per a la Copa del Rei Premaat

Crida a l’afició mataronina perquè ompli el Complex Joan Serra a l’espera de tornar a arribar a la final

Presentació Copa del Rei Waterpolo

Avui dimecres a les 11 hores s’ha celebrat a les instal·lacions de Quadis Autocentre a Cabrera de Mar la roda de premsa prèvia a la celebració de la fase final de la Copa del Rei Premaat, que tindrà lloc al Complex Joan Serra del Centre Natació Mataró entre el divendres i diumenge vinents.
Sota la conducció de Sergi Massó les autoritats han intervingut en dos torns. 

Marisa Merchán, regidora d’esports de l’Ajuntament de Mataró, ha estat la primera en intervenir i ha agraït al Centre Natació Mataró que hagi portat un esdeveniment com aquest a la nostra ciutat pel que significa per a l’impuls del Front Marítim i del comerç de la ciutat. 

Tot seguit Francesc Casabella, vocal del club organitzador, ha destacat que és una oportunitat més perquè el Centre pugui demostrar la seva capacitat organitzativa, en un marc privilegiat. Després d’agrair el suport de Quadis, ha fet una crida a l’afició perquè gaudeixi d’una competició d’alt nivell, amb els vuit millors equips de l’estat, set d’ells catalans... i perquè donin suport al Quadis per intentar repetir la final de fa quatre anys.

Presentació Copa del Rei Waterpolo

La fidelitat de Quadis

Després Ariadna Verge, representant de Quadis Autocentre, ha dit que era un honor fer aquesta roda de premsa en les seves instal·lacions i ha esmentat que, tot i que fan altres patrocinis, l’equip de waterpolo del Centre és l’únic que porta el seu nom des de fa 14 anys. Ha dit que n’estan molt contents, i als jugadors i entrenador, que també eren presents a l'acte, els ha desitjat molta sort en aquesta Copa.

En el segon torn ha començat parlant Jordi Nadal, director de la divisió Nord-Est de Premaat, que és el patrocinador de la Copa del Rei. Ha dit que han fet una aposta per aquest esport pels valors que transmet i que espera que es visqui una gran competició durant aquests tres dies. 

Presentació Copa del Rei Waterpolo

Una elecció fàcil

Després ha parlat Pere Robert, vicepresident esportiu de la Federació Catalana de Natació, que ha dit que quan van rebre la sol·licitud per part del Centre Natació Mataró per organitzar la Copa, va ser fàcil prendre la decisió per la història de l’entitat i pel prestigi que té a nivell organitzatiu. Ha agraït a patrocinadors (Premaat i Quadis) i institucions (Ajuntament i Generalitat) el seu suport. També ha recordat que el waterpolo estatal ha tingut rellevants èxits durant aquest any a nivell europeu i mundial, i que molts dels seus artífexs els tindrem en aquesta competició de màxim nivell, que serà retransmesa per TV3- Esports3 el dissabte i el diumenge.

Ha tancat l’acte Toni Reig, director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, que ha agraït al Centre i a la ciutat de Mataró l’esforç que han fet per acollir aquesta Copa del Rei i que espera que sigui tot un èxit.

L’acte ha acabat amb la foto de família amb les autoritats i els components del Quadis Centre Natació Mataró que també han assistit a l’acte.