El Quadis perd el lideratge a Sant Andreu

En un partit duríssim va veure com li remuntaven un 2-4 favorable del descans

El Quadis CN Mataró, en la tercera jornada, tenia el dissabte a la tarda un partit complicat a la piscina Pere Serrat de Sant Andreu per tal d'intentar mantenir el lideratge que ostentava de la Divisió dHonor de waterpolo. Però no va poder ser.

Waterpolo Quadis CNM - Sant Andreu

L'equip de Beto Fernàndez va mantenir el matx igualat en el primer quart, que ja va estar d'alta intensitat, com ho seria tot el partit. Després ho va brodar en el segon, amb una defensa sensacional i aprofitant bé les opcions d'atac per anar al descans llarg amb un 2-4 favorable.

Però en el tercer quart l'equip andreuenc ha endurit la seva defensa, l'atac mataroní va tenir una mica de mala sort en els llançaments, que anaven repetidament als pals, i l'equip local va igualar el marcador a 5 gols. En l'últim quart, amb defenses fortíssimes, dominant absolutament als atacs contraris, la cosa hagués pogut caure de qualsevol costat, però els andreuencs que portaven la dinàmica positiva del tercer quart ho van acabar d'aprofitar per emportar-se el darrer quart amb un solitari gol en un u contra u i el partit per un mínim 6-5. Els intents del Quadis en jugades ben trenades no van quallar per manca de definició i va arribar la primera derrota de la lliga, en el mateix lloc que la temporada passada i, igual que en aquella ocasió, per la mínima.

CN SANT ANDREU 6-5 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CNM: Mario Lloret, Ramiro Veich, Pitu Puig, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Edu Mínguez, Lluc Bertran (1), Pol Daura, Àlex Codina (1), Pol Barbena, George Ford, Germán Yàñez, Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 2-1, 0-3, 3-1, 1-0