Treballada victòria de La Sirena CNM davant el Terrassa

L'equip egarenc ha plantat cara i ha anat per davant en alguns moments del partit

La Sirena CN Mataró ha obtingut la seva primera victòria a la lliga davant del CN Terrassa, però de forma molt més complicada del que potser es podia esperar.

Waterpolo La Sirena CNM - CN Terrassa

L'equip egarenc, força reforçat respecte al temporada passada, ha intentat aprofitar les seves opcions davant un equip local que encara està a l'espera de les seves dues jugadores estatunidenques, que han de fer pujar notablement el potencial de l'equip. Les visitants han mantingut el marcador igualat en el primer quart amb una bona defensa i a l'inici del segon s'han posat per davant per 1-3. Això ha fet despertar l'equip mataroní que s'ha posat per davant en arribar al descans.

A la represa La Sirena no ha abandonat ja el domini en el marcador però no ha pogut acabar de trencar el partit fins que quedava poc per al final, quan s'ha fet pujar el 10-7 al marcador.

LA SIRENA CN MATARÓ 10-8 CN TERRASSA

LA SIRENA CNM: Júlia Àvila, Laura Vicente (3), Helena Lloret (4), Lea Bachelier, Maria Bernabé, Audrey Daule (1), Clara Cambray, Cristina Nogué, Marta Bach (2), Queralt Bertran, Júlia Soler, Carla Graupera, Blanca Colominas.
PARCIALS: 1-1, 4-3, 2-1, 3-3.