Victòria del Quadis a Madrid, amb resultat rècord

S'ha imposat al Concepción Ciudad Lineal per 0-24 en la que és la diferència més gran assolida per l'equip mataroní a la Divisió d'Honor

Waterpolo Quadis Mataró - CN Catalunya

El Quadis CN Mataró ha guanyat a la pista del cuer, el Concepción Ciudad Lineal de Madrid, un equip que si no canvien les coses ho passarà molt malament aquesta temporada a la Divisió d'Honor estatal. En dues jornades no han marcat cap gol i n'han encaixat cinquanta.

La incògnita després del 26-0 que l'equip madrileny va rebre a la piscina del Sant Andreu, era saber si a casa seva podrien millorar la seva prestació, amb alguna incorporació. Però ho ha estat així i el Quadis li ha clavat dues dotzenes de gols, sense encaixar-ne cap. És evident que el partit no ha tingut cap mena d'interès. El Quadis ha jugat molt seriós en tot moment i ha anat aplicant el seu corró, davant un equip que poc podia fer.

Aquest resultats de 0-24 és el de diferència més àmplia assolit mai pel Quadis a la Divisió d'Honor, que fins ara estava en un 24-3 sobre el Túria València la temporada 2011-12.
És també la primera vegada que el Quadis es queda sense encaixar cap gol a la Divisió d'Honor. En Copa LEN la temporada 2006-07 ja ho havia fet quan va guanyar el Belfast per 16-0.
El que queda encara vigent, potser fins el partit que es jugui a casa, és el rècord de gols marcats que està en 26 gols, davant el Sevilla la temporada 2008-09, en partit que acabà amb 26-10.

CONCEPCIÓN CIUDAD LINEAL 0-24 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Xavier Casabella porters; Ramiro Veich (1), Pitu Puig (2), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (2), Edu Mínguez, Lluc Bertran (4), Pol Daura (2), Àlex Codina (2), Pol Barbena (3), George Ford (1), Germán Yáñez (6).
PARCIALS: 0-4, 0-7, 0-7, 0-6.