La Sirena CNM cau en la semifinal de la Supercopa a Sabadell

L'equip sabadellenc ha resolt el partit amb un gran segon quart (7-2)

La Sirena CN Mataró, després de passar els quarts de final de Lliga Catalana jugats contra el Rubí, tenia avui dimecres el primer enfrontament complicat de la temporada. S'enfrontava al CN Sabadell a Can Llong en la semifinal de la Supercopa Estatal, que tindrà la seva final el diumenge a València. Allà no hi serà La Sirena perquè ha caigut derrotada i el Sabadell intentarà fer-se amb un títol més.

180926Wa_LaSirenaSabadell

L'equip mataroní ha començat sorprenent i ha tancat un magnífic primer quart per davant en el marcador (2-3). Però en el segon quart ha despertat l'equip sabadellenc i amb un parcial de 7-2 ja ha encarrilat el seu triomf. Després el matx s'ha mantingut igualat en el tercer quart, amb les "sirenes" donant bona imatge. Però en l'últim l'equip local ha tornat a marcar diferències.

Cal dir que cap dels dos equips tenia la seva parella de jugadores estatunidenques, Kiley Neushul i Margaret Stephens per part local, i Gaby Stone i Brigitta Games, per part mataronina.

CN SABADELL 16-9 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (2), Bea Ortiz (3), Gisel·la Farré, Lidia Dot (1), Marina Cordobés (1), Maica Garcia (2), Judith Forca (2), Judith Prados, Olga Domènech (4), Paula Leiton (1), Ainara Farré.
LA SIRENA CN MATARÓ: Júlia Avila, Laura Vicente (1), Helena Lloret, Lea Bachelier (2), Berta Blanch, Audrey Daule (1), Clara Cambray (2), Cristina Nogué, Marta Bach (2), Júlia Soler, Queralt Bertran, Carla Graupera (1) i Blanca Colominas.
PARCIALS: 2-3, 7-2, 3-3, 4-1