Divendres de quarts de final en waterpolo

El Quadis juga la Supercopa Estatal a Barcelona, contra el CNB, i La Sirena la Copa Catalunya, a casa contra el Rubí

  • Divendres, 21 Setembre 2018 10:06

Avui divendres al vespre els dos equips de waterpolo del Centre Natació Mataró tenen competició oficial. L'equip del Quadis juga els quarts de final de la Supercopa Estatal i l'equip de La Sirena els quarts de final de la Copa Catalunya.

Waterpolo Quadis Mataró - CN Barcelona

El Quadis CN Mataró en aquesta Supercopa, que juguen els sis primers de la lliga 2017-18, haurà de veure-se-les altra vegada amb el Club Natació Barcelona, com va passar en els quarts de final de la Copa Catalunya.
En aquella ocasió l'eliminatòria era a doble partit i el Quadis que havia guanyat a casa per la mínima, va perdre per la mínima a la Nova Escullera i va guanyar als penals. Avui l'eliminatòria és a partit únic, ja que l'equip cenebista va quedar millor classificat a la lliga de la temporada passada, i el partit es juga a la Nova Escullera a les 20:30 hores. El guanyador es trobarà amb el Barceloneta a semifinals, i per tant si l'equip de Beto Fernàndez passa es tornarà a trobar amb el "campió de tot" com va passar a la competició catalana.

Waterpolo La Sirena CNM - Rubí

Per la seva part La Sirena CN Mataró, juga també avui, a les 20:45 hores, la tornada dels quarts de final de la Copa Catalunya a casa davant el CN Rubí.
Ahir a la piscina rubinenca les sirenes van guanyar per 14-18. Potser és un resultat molt ajustat pel que es podia preveure, però és que l'equip mataroní encara no compta amb les dues estatunidenques acabades de fitxar, la portera Stone i la boia Games. Van disposar de minuts jugadores molt joves com Cris Nogués (15 anys) o Queralt Bertran (14 anys) que ja van fer dos gols cada una. El partit el va dirigir Pau Cardenal per absència de Marina Zablith.