Grècia atura Espanya i Bach i Lloret es queden sense final

La selecció espanyola lluitarà pel bronze el divendres contra Hongria

Les jugadores de La Sirena CN Mataró, Marta Bach i Helena Lloret, s'han quedat sense la possibilitat de poder jugar la final de l'Europeu de waterpolo que s'està disputant a Barcelona. Espanya ha caigut davant Grècia per 9-11 i s'haurà de conformar amb jugar pel bronze contra Hongria, precisament l'equip contra el que havien debutat en aquest europeu, amb victòria per 13-9. Les hongareses han caigut per 7-8 davant l'Holanda de Debby Willemsz, tot i que la portera de La Sirena no ha jugat avui cap minut.

180725Wa_BachLloretbanqueta

El partit ha tingut una primera part igualada i de defenses (1-1), però en el segon quart les gregues han sortit en tromba i han fet un parcial de 0-4 que els ha posat el partit molt de cara. Ha reaccionat l'equip espanyol, amb una Bea Ortiz sensacional en atac, però a la porteria Laura Ester no en tocava ni una, i fins i tot ha estat substituïda, i les gregues han anat assegurant bé els seus atacs per plantar-se a la final.

Miki Oca ha confiat sobretot en el bloc sabadellenc i Marta Bach només ha jugat 12 minuts i Helena Lloret 10 minuts. A veure si en la lluita pel bronze poden tenir més participació i es poden fer amb una altra medalla al seu palmarès.