Bach i Lloret ja són a les semifinals de l'Europeu de Barcelona

Han superat França a quarts de final de forma clara (5-14)

Marta Bach i Helena Lloret, les dues waterpolistes de La Sirena CN Mataró, ja són a les semifinals de l'Europeu de Barcelona i lluitaran per les medalles a partir del proper dimecres. Avui dilluns, com s'esperava, Espanya s'ha desfet de França de forma clara guanyant per 5-14 i es trobarà amb Grècia a semifinals el dimecres a les 18:30 hores.
En l'altra jugaran Holanda, on juga Debby Willemsz, i Hongria per l'altre lloc a la gran final del divendres, del dia de Les Santes.

180723Wa_Lloret

Després d'una primera fase perfecta l'equip espanyol havia acabat en primer lloc del grup, superant Hongria (13-9), Alemanya (27-2), Turquia (32-2), Sèrbia (26-2) i Rússia (12-11). En el partit de quarts de final contra França, l'equip rival, que jugava com a local, ha sorprès d'inici amb un 2-0, però l'equip de Miki Oca ha començat a funcionar i un parcial de 0-9 ja ha decidit el matx. Helena Lloret ha jugat 17 minuts i ha marcat un gol i Marta Bach ha estat en joc durant 20 minuts, esplèndida en tasques defensives.
L'Helena Lloret porta fins ara 13 gols i la Marta Bach n'ha fet 3.