A partir del dissabte Bach i Lloret busquen una medalla a l'Europeu de waterpolo

El Campionat d'Europa se celebra a Barcelona i la final serà el dia de Les Santes

Marta Bach i Helena Lloret, les dues waterpolistes de La Sirena CN Mataró, tornen a disputar una competició important en la qual cercaran una altra medalla. Després del bon preludi de l'or aconseguit als Jocs del Mediterrani ara busquen l'or als Campionats d'Europa que es disputen a Barcelona, a les piscines Bernat Picornell.

180713Wa_BachLloret

Completen la selecció espanyola de Miki Oca: Laura Ester, Anna Espar, Bea Ortiz, Matilde Ortiz, Pili Peña, Maica Garcia, Paula Leiton, Judith Forca (CN Sabadell), Clara Espar (CE Mediterrani), Anna Gual (SIS Roma-ITA) i María Elena Sánchez (CN SantAndreu).

El primer partit el jugaran el dissabte 14 a les 22:15 i serà contra un dels rivals més complicats, ja que Espanya tindrà com a rival a Hongria. El diumenge el rival serà Alemanya, el dimarts Turquia, el dijous Sèrbia i el dissabte Rússia, i tots aquests partits seran a les 22 hores.

Els quatre primers classificats passen a quarts de final, on els creuaments seran els habituals de 1r contra 4t i 2n contra 3r. A l'altre grup hi ha Holanda, Itàlia, Grècia, Croàcia, França i Israel. I és ben curiós que el diumenge a la tarda s'enfronten França i Croàcia, quasi a la mateixa hora que la final del Mundial de futbol.