Marta Bach i Helena Lloret bronze en l'Eurocup LEN de seleccions

La Sirena CN Mataró ja coneix rival per a la semifinal de la Copa LEN

Les jugadores de La Sirena CN Mataró, Marta Bach i Helena Lloret, van participar el passat cap de setmana en la fase final d'un nova competició a nivell de seleccions, l'Eurocup LEN, que es va disputar a Pontevedra. I van obtenir el bronze formant part de la selecció espanyola, evidentment formada quasi en la seva totalitat per jugadores catalanes, amb majoria del CN Sabadell.

180326Wa_LloretBachbronze

En la semifinal, després d'un partit molt dur, Espanya va perdre per 8-9 davant Rússia i l'endemà en el partit pel tercer i quart lloc Espanya va derrotar per 9-3 a Holanda, on hi jugava la portera de La Sirena, Debby Willemsz. En cap dels dos partits les "sirenes" van poder marcar cap gol.

El títol se'l va emportar Grècia, que va derrotar Rússia a la final per 9-8.

El dimarts tornen a jugar a Pontevedra en partit de Lliga Mundial davant Hongria.

La Sirena ja coneix rival per a la Copa LEN

Dir també, i ja hi haurà temps de parlar-ne més àmpliament, que ja es va celebrar el sorteig de la fase final de la Copa LEN que es disputarà al Complex Joan Serra els dies 13 i 14 d'abril.

L'equip de La Sirena CN Mataró se les haurà de veure amb el Dunaujvaros hongarès en semifinals buscant plaça per a la final. L'altra la jugaran Olympiakos del Pireu i Padova.