Gran victòria del Quadis CN Mataró sobre el "Medi"

L'equip de Beto Fernàndez s'ha imposat després d'un partit d'alta intensitat defensiva

El Quadis CN Mataró ha aconseguit una brillant victòria davant un potent Mediterrani en partit de la 7a jornada de la Divisió d'Honor de waterpolo, després d'un partit d'alta intensitat defensiva, i per tant es manté en el quart lloc de la classificació.

Waterpolo Quadis CNM - Mediterrani

El partit ha començat bé, ja que Àlex Codina ha marcat en el primer atac quan s'estava acabant la primera possessió. El "Medi" ha capgirat el marcador, però en els dos darrers atacs del primer quart, Marc Corbalán, en jugada d'home de més, i Ramiro Veich, amb un magnífic xut llunyà, han tornat a posar per davant el Quadis.

En el segon quart les defenses han intensificat la seva tasca i cap dels dos equips ha pogut marcar, arribant-se al descans amb 3-2 al marcador.

A la represa Pol Barbena ha marcat dos gols en un minut i ha donat un confortable avantatge a l'equip local. La defensa del Quadis estava esplèndida i al darrere Mario Lloret completava la feina amb les seves aturades (14 al llarg del partit) que el portarien a ser proclamat el millor jugador del partit. Però l'equip de Sants, quan ja portava un quart d'hora sense marcar, s'ha despertat en els darrers atacs d'aquest quart i en un minut ha reduït la diferència a un gol (5-4).

Amb aquest marcador es preveia un darrer quart d'alta intensitat, com així ha estat, amb les defenses molt segures. Tant semblava que podria arribar l'empat, com el gol local, i diversos xuts d'un equip i l'altre s'han estavellat al pal. I en aquesta ocasió el Quadis no ha especulat amb l'avantatge i al final l'ha ampliat amb un xutàs, marca de la casa, de Germán Yáñez que ha establert el definitiu 6-4, ja quan faltava molt poc per acabar el partit, donant la tranquil·litat i una valuosa victòria.

QUADIS CN MATARÓ 6-4 CE MEDITERRANi

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (14 aturades); Ramiro Veich (1), "Pitu" Puig, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Lluc Bertran, Samu Ruiz, Àlex Codina (1), Pol Barbena (2), Albert Merino, Germán Yáñez i avier Casabella (ps). 6 gols de 23 xuts, de 36 opcions d'atac. 9 exclusions.
CE MEDITERRANI: Popadic (8 aturades), Mielgo, Van Den Burg, Corres, De Toro, Minguell, Guillem Garcia (1), Kusnetzov (1), Flores, Hodaly, Bofill (1), Gasulla (1), Toha (ps). 4 gols de 26 xuts, de 38 opcions d'atac. 9 exclusions i una vermella a la banqueta.
PARCIALS: 3-2, 0-0, 2-2, 1-0.