El Quadis CNM supera el Kotor montenegrí en un partit memorable

L'equip mataroní té molt a prop la classificació per als quarts de final de l'Eurocup LEN

El Quadis CN Mataró ha obtingut una sensacional victòria sobre el Primorac Kotor de Montenegro en un partit memorable que el deixa molt a prop de la classificació per als quarts de final de l'Eurocup LEN.

171014Wa_Kotor

Després de l'empat d'ahir davant el Jadran Split l'equip ha sortit molt mentalitzat per donar la sorpresa davant un equip que a la primera fase els havia guanyat per 12-8. I ho han aconseguit i aquest resultat conjugat amb la contundent derrota de l'Split davant el Ferencvaros deixa els homes de Beto Fernàndez molt a prop de la classificació per als quarts de final, on ja entren els equips eliminats de la Champions.

El Quadis ha sortit molt fort en defensa i resolutiu en atac i ha tancat el primer quart amb un 3-1 que li ha donat ales. Després els montenegrins ho han intentat però el Quadis ha tingut sempre el control arribant a dominar de tres gols dins el tercer quart (5-2, 6-3, 7-4).

Però en el darrer, quan el Quadis semblava tocar ja el triomf, ha arribat la reacció del rival que ha empatat a 7 gols. L'equip mataroní ha mantingut la serenitat i dos gols de Marc Corbalán i Germán Yáñez, en mig minut, han posat dos gols de diferència altra vegada, que ja han estat decisius.

QUADIS CN MATARÓ 9-8 PRIMORAC KOTOR

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Josep Puig (1), Pol Barbena, Marc Corbalán (3), Víctor Fernàndez, Edu Mínguez, Raul Loste, Samu Ruiz, Àlex Codina, Germán Yáñez (4), Albert Merino (1), Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 3-1, 1-1, 3-3, 2-3.

A l'altre partit el Ferencvaros ha derrotat el Jadran Split per 17-3 i la classificació queda així: Ferencvaros 6 (+17); QUADIS CN MATARÓ 4 (+1); Jadran Split 1 (-14); Primorac Kotor 0 (-4).

Demà a les 11 del matí el Quadis s'enfronta a l'equip amfitrió, el Ferencvaros. Si es perd i el Jadran Split guanya els dos equips quedarien empatats i s'hauria de desfer l'empat pel golaverage general, que ara mateix és clarament favorable al Quadis. I de tota manera tenint en compte la rivalitat entre croates i montenegrins no creiem que l'Split tingui fàcil el triomf.