Sensacional partit del Quadis CNM en l'Eurocup per sumar un punt

Tot i doblar en exclusions al seu rival ha pogut empatar contra el potent Jadran Split

El Quadis afrontava avui el primer partit de la 2a fase de l'Eurocup LEN a Budapest davant un rival molt difícil com és el Jadran Split de Croàcia. I ha fet un partit esplèndid, buidant-se tots els jugadors, per acabar empatant, en un matx on la gran diferència d'exclusions (16 del Quadis per 8 de l'Split) ha marcat el desenllaç final.

171013Wa_QuadisBuda

D'entrada els croats han agafat el domini en el marcador davant un Quadis una mica encongit i que ha acabat el primer quart perdent per 4-1, amb un únic gol de Pol Barbena.
Però l'equip no s'ha enfonsat i al segon quart s'ha posat 4-3, amb gols de Mínguez i Veich, i ha arribat al descans amb un 5-3 esperançador.

Però les esperances han anat en augment al segon quart, ja que Edu Mínguez i Ramiro Vech han repetit com a golejadors per empatar a 5. Els croats han reaccionat i s'han posat altra vegada dos amunt en finalitzar el tercer quart.

En el darrer quart altra vegada reacció mataronina i el jove Samu Ruiz i Germán Yáñez de penal han tornat a empatar. Però l'exclusió definitiva de Minguez, que s'afegia a les de Veich i Víctor Fernàndez ha deixat la defensa gairebé desfeta i l'Split ha marcat en jugada d'home de més. Àlex Codina ha pogut marcar a falta de 47 segons en jugada d'home de més.
Però per portar l'emoció al màxim a falta de 9 segons els croats han disposat d'una jugada d'home de més (era la seva 16a per només 8 del Quadis), però s'ha defensat bé i s'ha aconseguit aquest valuós i molt meritori empat.

Demà a la mateixa hora s'intentarà sorprendre el Primorac Kotor montenegrí davant el qual es va perdre per 12-8 a la primera fase. L'equip montenegrí ha perdut avui davant el Ferencvaros de Budapest, l'amfitrió, per 13-10.

JADRAN SPLIT 8-8 QUADIS CN MATARÓ

JADRAN SPLIT: Anic, Butic, Marinic, Krapic (3), Antonjevic (2), Pejkovic (1), Power, Marelja, Viskovic (1), Milardovic (1), Franicevic, Buzdovacic, Strujic.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Josep Puig, Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Pol Barbena (1), Samu Ruiz (1), Germán Yáñez (1 de p.), Edu Mínguez (2), Àlex Codina (1), Raul Loste, Albert Merino, Xavier Casabella (ps).
PARCIALS: 4-1, 1-2, 2-2, 1-3.