Marta Bach i Helena Lloret jugaran la final del Mundial i ja tenen medalla

La selecció espanyola ha superat Canadà a semifinals i es trobarà amb Estats Units en la final de divendres a les 20:30 hores

Marta Bach, la capitana de La Sirena CN Mataró, podrà tornar a jugar una final del Mundial, buscant un títol que va aconseguir fa quatre anys a Barcelona, i Helena Lloret, la jugadora que aquesta propera temporada retornarà a l'equip mataroní, podrà tastar el que es jugar pel títol en el seu debut en un Mundial. Avui dimecres Espanya ha derrotat Canadà en la semifinal per 12-10 i lluitarà per l'or contra els Estats Units, l'equip que a Londres- 2012 les va derrotar en la final olímpica. Les estatunidenques han derrotat Rússia per 14-9 a l'altra semifinal.

170726Wa_CanadàEspanya

La selecció de Miki Oca ha estat superior a l'equip que va trencar el somni de les hongareses, les amfitriones, en els quarts de final, i ha dominat en tot moment per ficar-se amb tot mereixement en la final. Fins i tot, amb el primer gol de Marta Bach en el Mundial, ha arribat a dominat de quatre (5-9). Quan ja es veia a prop el triomf les canadenques han ajustat el marcador, però han hagut de cedir davant el gran encert d'Anna Gual i Bea Ortiz que, amb 5 i 3 gols, han estat les principals golejadores de l'equip espanyol.

170726Wa_GolBach

La renovada selecció de Miki Oca, que anava amb les baixes de jugadores com Laura López, Maika García, Jennifer Pareja o la mataronina Roser Tarragó, està tenint un comportament esplèndid i les noves incorporacions estan agafant el relleu d'aquestes puntals. I el divendres jugarà a les 20:30 hores contra Estats Units sense res a perdre i ja amb una medalla segura a la butxaca.