Bach i Lloret juguen avui els quarts de final del Mundial de waterpolo

La selecció grega és la rival d'Espanya en el camí per accedir a la lluita per les medalles

170724Wa_BachLLoret

Marta Bach, la capitana de La Sirena, i Helena Lloret, la nova incorporació de l'equip mataroní i formada també a la pedrera del Centre, es juguen avui la possibilitat d'entrar en la lluita per la medalles al Mundial de Budapest 2017, formant part de la selecció espanyola.

170724Wa_Espanyasaltantal'aigua

A les 22 hores Espanya tindrà com a rival a Grècia en els quarts de final. L'equip grec va ser primer de grup, mentre que Espanya va quedar en segon lloc i després va accedir a aquests quarts de final superant la Xina per 5-13 en els creuaments de vuitens de final.
A la primera fase la selecció de Miki Oca va tenir dos partits molt plàcids davant Nova Zelanda (10-2, amb 2 gols d'Helena Lloret) i Sudàfrica (17-3) i enmig va donar una bona imatge tot i perdre davant els Estats Units (8-12, també amb 2 gols d'Helena Lloret).

170724Wa_Xina-Espanya

Les gregues tenen un equip que té com a base l'Olypimpiakos, finalista de la Champions i del conegut Vouliagmeni, al qual La Sirena va derrotar l'any passat a la final de la Copa LEN. A la primera fase van perdre amb Rússia (7-9), després va superar Kazakastan (19-5) i finalment van guanyar Austràlia (11-8) per fer-se amb el primer lloc per golaverage.

Debby Willemsz i Marina Zablith no seran als quarts de final

Els altres quarts de final són: Itàlia - Rússia, Estats Units - Austràlia i Hongria - Canadà.

No hi seran presents les altres dues jugadores de La Sirena presents a Budapest: la portera holandesa Debby Willemsz i al brasilera Marian Zablith.

Holanda va caure a vuitens de final davant Rússia per 10-11 i Brasil va quedar fora dels vuitens en quedar en quart lloc del seu grup. Ara les holandeses lluitaran pel 9è lloc i Brasil ja ha acabat en 14è lloc.