Marta Bach i Helena Lloret amb la selecció espanyola que prepara el Mundial

Van jugar un torneig a Atenes i aquest cap de setmana juguen el de Portugalete

Marta Bach ja ha començat amb la selecció espanyola la preparació del Mundial de Budapest del pròxim mes de juliol, quedant com a única representant de l'equip de La Sirena CN Mataró de la passada temporada, després de la retirada de Laura López. De moment també ha quedat fora de la convocatòria la Roser Tarragó. Però ara se li ha afegit Helena Lloret, la jugadora formada a la pedrera del Centre i que la temporada vinent tornarà a jugar amb La Sirena.

170626Wp_CamiBudapest

Durant la primera quinzena del mes de juny han fet un stage a Sierra Nevada, on també hi ha estat Alba Bonamusa, junt amb altres jugadores de la selecció júnior. Posteriorment, durant el passat cap de setmana, la selecció de Miki Oca va participar en la Thetis Cup a Atenes, que va ser guanyada per la selecció d'Holanda, on jugava la portera de La Sirena Debby Willemsz. En l'enfrontament Espanya-Holanda, la victòria va ser holandesa per 11-14.

Aquest dijous Espanya juga contra Rússia a Vitòria i després, el pròxim cap de setmana la selecció jugarà al País Basc, el torneig de Portugalete, enfrontant-se a Itàlia (dia 30, 19.30 h), Grècia (dia 1, 12.15 h) i Rússia (dia 2, 11.30 h).