Que tingueu sort en terres russes!

En un acte presidit per l'alcalde es va desitjar sort a La Sirena CN Mataró en la Final Four de Kirishi

  • El Tot Esport
  • Dimarts, 25 abril 2017 08:15

Comiat La Sirena viatge a Russia

Alufactory

El dilluns al migdia es va celebrar al Passeig Marítim un acte institucional presidit per l'alcalde de la ciutat sr. David Bote, en el qual la ciutat va acomiadar les jugadores de La Sirena CN Mataró, que el pròxim cap de setmana portaran el nom de la nostra ciutat fins a un lloc ben llunyà com és la ciutat russa de Kirishi, propera a Sant Petersburg.

Comiat La Sirena viatge a Russia

A l'acte hi van assistir també el regidor d'esports sr. Josep M. Font i el president del Center Natació Mataró sr. Joan Gros, els tècnics de l'equip Florin Bonca i Pau Cardenal i una representació de les jugadores encapçalada per la capitana Marta Bach.

En l'acte es va desitjar sort en aquesta competició del més alt nivell, com és la Final Four de l'Eurolliga de waterpolo i on per primera vegada sonarà el nom de Mataró entre els quatre millors del continent en una competició esportiva femenina.

170425Wa_Kirishipavello

El repte no és fàcil, ja que el rival a semifinals serà l'equip amfitrió, que va guanyar aquí per 10-15 a la segona fase. Però el bon moment de les noies que prepara Florin Bonca permet tenir esperances de donar la sorpresa davant un equip amb moltes ganes d'obtenir el títol. No en va és la tercera vegada que Kirishi és seu d'aquesta final i el seu equip ja ha quedat cinc vegades subcampió d'Europa, els anys 2005, 2006, 2007, 2010 i 2013. En la darrera ocasió caient a Eger (Hongria) davant el CN Sabadell.