El Quadis CNM assegura el quart lloc guanyant el CN Barcelona

Ha superat l'equip cenebista amb el mateix resultat de la primera volta (7-4) i amb un gran primer quart

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Dissabte, 08 abril 2017 20:34

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

El Quadis CN Mataró ha assegurat el quart lloc de la fase regular de la Divisió d'Honor de waterpolo en superar el Club Natació Barcelona per 7-4 el mateix resultat pel qual havia guanyat a la primera volta a la Nova Escullera. L'equip barceloní arribava a 3 punts, però ja queda a 6 i només amb una jornada per jugar, en la qual es disputaran amb el Canoe el 5è lloc i amb ell, qui serà el rival del Quadis a quarts de final.

El triomf local s'ha forjat en un gran primer quart, amb una magnífica defensa, que després s'ha anat mantenint durant tot el partit, amb Mario Lloret molt bé sota pals, i amb Grummy Guimeraes letal en atac, amb quatre gols en aquest període, que s'ha tancat amb 4-1.

I a l'inici del segon quart Barbena ha posat el 5-1, que semblava posar el partit completament de cara. Però després l'equip cenebista no s'ha rendit en cap moment i ha arribat al final del tercer quart amb un 5-3 que encara li donava vida, mentre l'equip local es mostrava encallat en atac, amb quasi mig partit sense marcar.

El darrer quart avançava sense que es mogués el marcador, però a prop del final l'equip barceloní s'ha posat a un sol gol. Però en els moments decisius ha aparegut novament Grummy, i també Marc Corbalán, per anotar els dos gols de la tranquil·litat.

QUADIS CN MATARÓ 7-4 CN BARCELONA

QUADIS CN MATARÓ: Mario  Lloret, Ramiro Veich, Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Lluc Bertran, Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (5), Àlex Codina, Pau Schnizler i Samu Ruiz.
PARCALS: 4-1, 1-1, 0-1, 2-1.