Triomf treballat del Quadis que classifica per jugar a Europa

El Molins de Rei, necessitat de punts per evitar la promoció, ha venut molt cara la seva derrota

El Quadis CN Mataró tenia un partit en teoria assequible, a la piscina del Molins de Rei, equip que a la primera volta havia perdut a Mataró per 15-5, i que ocupa el penúltim lloc que li faria jugar la promoció de descens. Però el que ha quedat clar és que intentar evitar aquest fet ha motivat l'equip del Baix Llobregat, ja que ha posat les coses més complicades del que es podia esperar. Però al final s'han pogut sumar els tres punts per continuar en quart lloc i ara a només dos punts del Terrassa. Però la setmana vinent s'haurà de defensar a casa davant el CN Barcelona, que està tres punts per sota. De tota manera amb aquests tres punts l'equip de Beto Fernàndez, assegura el 5è lloc de la fase regular, i ja té plaça per poder jugar a Europa la temporada vinent.

El Quadis des del primer moment ha tingut dificultats en atac, davant una forta defensa molinenca, però ha aconseguit tancar el primer parcial amb 1-2 favorable. Però en el segon quart la defensa ha estat molt feble, en atac s'han rebut moltes faltes d'atac rigoroses, i els locals han arribat al descans amb 5-4 favorable.

Waterpolo Quadis CNM - Molins de Rei

A la represa ha sorgit el millor Quadis, lluitant contra corrent. S'ha tancat la defensa molt millor, a risc de patir jugades d'inferioritat, que s'han defensat força bé, i en atac s'han aconseguit trobar millors posicions de xut i al final del tercer quart l'equip de Beto Feràndez ja dominava 6-7. No estava tot fet, però en el darrer quart s'ha mantingut la mateixa tònica i s'ha pogut sentenciar amb el gol de la tranquil·litat marcat per Víctor Roqué.

MOLINS REI 8-11 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich, Víctor Roqué (1), Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez (1), Lluc Bertran, Pol Barbena (2), Gustavo Guimaraes (2), Àlex Codina (1), Raül Loste, Pau Schnizler (1), Samu Ruiz (1).
PARCIALS: 1-2, 4-2, 1-3, 2-4.