"Jugar a casa és un factor importantíssim"

La Sirena busca remuntar el 10-9 de l'anada per passar a la Final-4 de l'Eurolliga

Roda Premsa CNM - Budapest

La piscina del Sorrall acollirà aquest dissabte a les 19h un partit que vol ser històric pel conjunt de La Sirena CN Mataró contra el potent UVSE Budapest. Es tracta ni més ni menys de la tornada dels Quarts de final de la màxima competició europea, l'Eurolliga Femenina, amb tot obert gràcies al 10-9 de l'anada a Hongria.

Roda Premsa CNM - Budapest

El tècnic de l'equip mataroní, Florin Bonca, assegura que el bon resultat aconseguit a Hongria fa que l'equip pugui lluitar per la Final-4 de la Champions League, i que el fet de "jugar a casa és un factor importantíssim". En la mateixa línia ha parlat Marta Bach, capitana de l'equip, que assegura que intentaran que el partit no sigui tan boig com el d'anada: "L'hem treballat molt bé aquesta setmana. Volem que el ritme del partit sigui més tranquil i intentarem estar allà tot el partit". Saben que han de remuntar un gol per forçar els penals i guanyar de dos gols o més per passar a la Final-4 de l'Eurolliga. En cas de no aconseguir-ho, però, repetirien presència per segon any consecutiu a la Final-4 de la Copa LEN.

PRÈVIA COMPLETA DEL PARTIT amb RESULTATS HISTÒRICS

Roda Premsa CNM - Budapest

Per part de l'UVSE Budapest ha destacat la presència de la capitana, coneguda a casa nostra ja que va ser jugadora destacada del CN Sabadell, Gabriella Szücs, que ha comentat que per ella sempre és especial tornar a Catalunya. També ha parlat el seu entrenador, parlat el seu entrenador Márton Benczur, que ha valorat un partit el que ha definit com una gran festa del waterpolo: "Elles tenen opcions gràcies als bons minuts finals que van fer a l'anada. Respectem el Mataró, però tenim molta confiança en nosaltres. Sabem que serà un gran partit, molt dur, però no tenim cap por".

Roda Premsa CNM - Budapest

Ha tancat la roda de premsa el regidor d'esports de l'Ajuntament, Josep Maria Font, que ha volgut felicitar al Centre Natació Mataró per la feina feta, i per haver aconseguit portar de nou un gran partit de waterpolo a la nostra ciutat.

VENDA D'ENTRADES: El club informa que la venda d'entrades es realitza al servei d'informació del Centre: 5 € per als socis i 10 € per als no socis.

Roda Premsa CNM - Budapest