Al Quadis CNM se li escapa el triomf davant el Terrassa

L'equip egarenc ha igualat recuperant dos gols en el tram final de partit

Waterpolo Quadis CNM - Terrassa

El Quadis CN Mataró tenia l'oportunitat d'acostar-se al tercer lloc, però s'ha hagut de conformar amb un empat a 6 gols davant l'equip que ocupa aquesta posició, el CN Terrassa, en la visita que l'equip egarenc ha fet al Complex Joan Serra del CN Mataró. I a més ha vist com el Club Natació Barcelona, que no ha fallat davant el Rubí, l'ha atrapat en el quart lloc.

El partit ha estat vibrant i intens i de pocs gols, com ho són quasi tots els que han disputat aquests dos equips en els darrers temps, i l'equip egarenc l'ha acabat empatant gràcies a dues grans accions del seu màxim golejador, el jove Àlvaro Granados (19 anys), que ha marcat dos gols en el darrer quart per igualar el 6-4 amb el que el Quadis tenia el partit molt ben encarrilat, demostrant que és una de les grans promeses del waterpolo català i estatal.

Waterpolo Quadis CNM - Terrassa

Des del primer moment s'han vist defenses molt fortes i pressionants i amb els dos porters ratllant a un alt nivell. L'equip visitant s'ha avançat amb un gol de l'ex-Quadis Fran Sànchez que ha superat Lloret amb una esplèndida vaselina, però de seguida ha empatat Veich aprofitant un rebot en una jugada de superioritat. Granados ha tornat a posar per davant el Terrassa i Grummy ha empatat, tots dos en jugada d'home de més, una faceta en la qual els dos equips han estat força encertats en aquest partit.

Waterpolo Quadis CNM - Terrassa

En el segon quart només Pol Barbena ha pogut trobar forat, també en jugada d'home de més per superar les defenses i els porters, especialment encertats, tant Mario Lloret com Iñaki Aguilar en aquest quart, sobretot aturant dues contres de Pericas i Barbena, respectivament.

A la represa els àrbitres han començat a castigar més severament les accions defensives i els dos equips han trobat en les jugades de superioritat el camí per fer pujar gols al marcador. Fran Sànchez ha empatat, després Veich ha tornat a posar per davant el Quadis, i "Grummy" de penal ha posat dos gols de diferència, reduïts per un gran xut d'Alarcón poc abans del final del tercer quart.

Waterpolo Quadis CNM - Terrassa

El darrer quart s'iniciava amb tot obert. I en una de les primeres jugades els àrbitres han decretat una doble expulsió a l'equip egarenc, arran de la qual Fran Sànchez, en rebre la tercera, ja no ha pogut tornar al partit. Corbalán ha aprofitat per tornar a posar dos gols de diferència. Però a partir d'aquell moment els col·legiats han intentat compensar o almenys ho ha semblat, i fins al final el Terrassa ha tingut 4 superioritats per al Terrassa i el Quadis només una... i quan quedaven només 4 segons.

I així de seguida Pol Barbena també ha vist la tercera exclusió, i Granados ha tornat la diferència mínima. El partit estava calent. Grummy i Jordi Pérez, han vist primer una doble exclusió i després la vermella conjuntament. Això ha deixat el Quadis sense el seu principal referent. Els dos porters han continuat aturant pilotes clares de gol, fins que en un atac de 5 contra 5, Granados ha trobat espai per fer l'empat. Després el Terrassa encara ha tingut una altra superioritat, però el Quadis ha defensat bé.

QUADIS CN MATARÓ 6-6 CN TERRASSA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (11 aturades), Ramiro Veich (2), Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Raul Loste, Pol Barbena (1), Gustavo Guimaraes (2 , 1 de p.), Àlex Codina, Thomas Lucas, Pau Schnizler, Lluc Bertran, Marc Pannon (ps). 6 gols de 25 xuts, de 40 possessions. 12 exclusions i 1 vermella.
CN TERRASSA: Iñaki Aguilar (9 aturades), Serra, Pericas, Alarcón (1), Óscar Aguilar, De la Fuente, Fran Sànchez (2), Granados (3), Jordi Pérez, Galeev, Oriol Rodríguez, Salvador, Albacete (ps). 6 gols de 25 xuts, de 39 possessions. 13 exclusions, més 1 penal i 1 vermella.
PARCIALS: 2-2, 1-0, 2-2, 1-2.