El Quadis CNM aixafat pel Sabadell

Un parcial de 8-1 en el tercer quart ha decidit el partit a favor de l'equip vallesà

El Quadis visitava el Sabadell a la piscina de Can Llong, on fa tres setmanes havia caigut derrotat davant el mateix rival de forma clara als quarts de final de la Copa del Rei. S'esperava un millor resultat que el que s'havia aconseguit en aquella ocasió, però no ha estat així, i l'equip mataroní ha estat aixafat en el tercer quart per un equip vallesà absolutament desencadenat i al que no s'ha pogut aturar.

Ja en el primer quart els sabadellencs han marcat la diferència amb un parcial de 3-0, i després el parcial ha pujat a un 5-0, que feia presagiar res de bo. Però ha reaccionat l'equip de Beto Fernàndez amb un 0-3, i al descans el marcador estava en un acceptable 6-3.

170127Wa_SabCNM2

I en el tercer quart el Sabadell s'ha trobat molt còmode en atac, i quasi tots els jugadors estaven encertats en el xut, i amb un parcial de 8-1 han deixat el partit ben decidit. I després el parcial encara ha pujat a un 10-1, davant un Quadis desconegut, i potser acusant l'esforç de dos dies abans davant el "Medi".

CN SABADELL 16-6 QUADIS CN MATARÓ

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich, Lluc Bertran, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez, Raul Loste, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (3), Thomas Lucas (1), Pol Barbena, Àlex Codina, Samu Ruiz, Pau Schnizler.
PARCIALS: 3-0, 3-3, 8-1, 2-2.