El dissabte s'escalfa la piscina: doble Sabadell - CN Mataró de waterpolo

A les 11 hores es repeteix a Can Llong la final de la Copa femenina i després juguen els equips masculins repetint el quart de final de Copa

Els calendaris de les Divisions d'Honor de waterpolo han volgut que aquest dissabte els dos equips del Centre Natació Mataró es desplacin a la piscina del CN Sabadell. Primer a les 11 hores jugaran els equips femenins, repetint la final de la Copa de la Reina jugada a Terrassa el cap de setmana passat, i després a les 12.45 hores jugaran els equips masculins repetint el partit de quarts de final jugat en aquella mateixa piscina fa tres setmanes.

La Sirena busca la primera victòria en lliga davant el CN Sabadell

Astrapool CN Sabadell i La Sirena CN Mataró tornen a trobar-se els que actualment són els dos millors equips catalans i de l'Estat, i també els guanyadors de les dues competicions europees de la temporada passada.

Serà aquest el 50è enfrontament entre aquests dos equips al llarg de la seva història, que comença quan el CN Mataró va pujar a la màxima categoria la temporada 2005-06. En les 49 disputades fins ara en les diverses competicions en què s'han trobat, hi ha una victòria mataronina, la de la Copa de la Reina de l'any passat, i 48 sabadellenques. Tot i que s'ha de dir que en una ocasió, en el "play-off" de la temporada passada, el partit acabà amb empat i el Sabadell va guanyar als penals, cosa que és el que acabà costant.

Waterpolo fem La Sirena CNM - CN Sabadell

Després de la victòria aconseguida la temporada passada a la final de la Copa de la Reina, els dos equips s'han trobat ja 7 vegades i en totes elles ha guanyat l'equip sabadellenc. Tres la temporada passada (totes de Divisió d'Honor i com hem dit en una ocasió amb derrota als penals) i quatre aquesta temporada (Supercopa Estatal, Supercopa Europea, Divisió d'Honor a Mataró i final de la Copa de la Reina).

El dissabte l'equip de Florin Bonca, tot i la dificultat de l'empresa, intentarà aconseguir a Sabadell la primera victòria en partit de lliga. Recordem que a Mataró a la primera volta la victòria sabadellenca va ser clara (3-12).

RESULTATS HISTÒRICS A SABADELL EN LLIGA

El Quadis també ho té complicat

Després del partit femení, a les 12:45 hores, li tocarà el torn al Quadis, que també té una papereta complicada. Ss'enfronta a un equip que aquesta temporada va molt fort i que va ser capaç de derrotar el Barceloneta fa poc a la piscina de Can Llong. L'equip que prepara Chava Gómez està situat en segon lloc a dos punts del líder i no voldrà perdre cap punt tot esperant la possibilitat d'assaltar el lideratge, per acabar primers de la fase regular, quan juguin a la Barceloneta.

170127Wa_SabCNM4

Els de Beto Fernàndez van a millorar la imatge donada en la Copa (derrota per 11-5) a causa de diverses lesions i malalties que van condicionar el rendiment de l'equip... i si es presenta l'ocasió donar la sorpresa. A la primera volta van estar a prop, ja que van perdre a Mataró per 9-11.

RESULTATS HISTÒRICS A SABADELL EN LLIGA