Al Quadis li ha tocat un rival complicat per a la Copa del Rei

A quarts de final del pròxim divendres dia 27, s'haurà d'enfrontar amb l'amfitrió, el CN Sabadell

Després de l'intens cap de setmana anterior, en aquest no hi ha waterpolo d'alt nivell a la nostra ciutat, però hi ha hagut una notícia destacada, ja que s'ha celebrat el sorteig de la Copa del Rei que s'ha de disputar la setmana vinent a Sabadell, on l'equip del Quadis no ha tingut massa sort.

160304Wa_Presentació

Sorteig de la Copa del Rei

I la notícia d'avui ha estat centrada en el sorteig de la Copa del Rei que s'ha celebrat aquest migdia a Sabadell. Allà, a Can Llong, per segon any consecutiu, se celebrarà el cap de setmana vinent la Copa del Rei masculina de waterpolo.

Hi participen els vuit primers classificats de la primera volta i el Quadis CN Mataró, que l'ha acabat en quart lloc, no ha tingut massa sort al sorteig, ja que li ha tocat ni més ni menys que l'equip amfitrió, el CN Sabadell, que no fa massa va derrotar en aquella piscina al totpoderós Barceloneta a la lliga.

El partit es jugarà el divendres vinent a les 18.30 hores, en el tercer quart de final. I si imitessin el que van fer les noies de La Sirena la temporada passada, guanyant l'equip sabadellenc a casa seva, a la semifinal els correspondria el guanyador de l'eliminatòria més feble entre Mediterrani i Sant Andreu. Per l'altra banda del quadre s'enfrontaran per una banda Terrassa-CN Barcelona i per l'altra Barceloneta i Canoe.

170120Wa_SorteigCopa

La Sirena es desplaça a terres sevillanes

Hi havia jornada de descans tant a la Divisió d'Honor masculina com en la femenina, tot i que La Sirena CN Mataró aprofita aquest descans per desplaçar-se a terres andaluses per jugar el diumenge al migdia a la piscina de l'equip sevillà dels Dos Hermanas el partit ajornat de la 3a jornada en ocasió de la 1a fase de l'Eurolliga.

En principi és un partit que no ha de suposar cap problema per a "les sirenes", ja que l'equip andalús només ha sumat tres punts en tot el campionat. L'equip mataroní sempre ha guanyat en aquella piscina en els set desplaçaments que hi ha fet des de la temporada 2009-10. La temporada passada hi va guanyar per 7-18.