El Quadis guanya de forma plàcida el cuer

L'equip mataroní ha començat bé i ha anat augmentant el ritme per acabar guanyant de deu gols

Com era d'esperar el Quadis CN Mataró no ha tingut excessius problemes per aconseguir els tres punts en el partit de la Divisió d'Honor de la 9a jornada que l'enfrontava amb el cuer, el Molins de Rei, al qual ha acabat derrotant per deu gols, la mateixa diferència del dissabte passat a la piscina del CN Sant Andreu. I així ja encadena quatre partits guanyats.

Waterpolo Quadis CNM - Molins de Rei

En el primer quart l'equip local ha sortit força concentrat, i l'ha tancat amb un 3-1, amb bona defensa i amb Marc Pannon molt bé sota pals. En el segon quart el Quadis, que anava fent moltes rotacions, ha agafat el màxim avantatge de quatre gols (6-2), reduït a tres al descans.

Al tercer, el Molins es mantenia en el partit (7-4), però l'equip local ha posat la directa en el tram final, i la diferència, amb gols de Barbena, Víctor Fernàndez i el cinquè de Grummy Guimaraes, ha augmentat fins als sis gols. I en el darrer període el Quadis, pressionant molt en defensa i amb el rival rendit, mantenint un ritme alt de joc gràcies a les rotacions, ha augmentat la diferència fins als 10 gols finals, amb transicions ràpides i bones circulacions en atac ben finalitzades.

Amb aquest triomf el Quadis ja està classificat per a la Copa del Rei

Després d'aconseguir aquests tres punts, i a falta de dues jornades per acabar la primera volta, el Quadis ja està classificat per a la Copa del Rei, que es disputarà entre els dies 27 i 29 de gener del 2017a  Sabadell. Aquesta competició la disputen els vuit primers de la primera volta i el Quadis disposa d'un avantatge d'onze punts sobre el 9è classificat i per tant és ja suficient.

QUADIS CN MATARÓ 15-5 MOLINS DE REI

QUADIS CN MATARÓ: Marc Pannon, Ramiro Veich, Víctor Roqué, Víctor Fernàndez (1), Samu Ruiz, Pol Barbena (1), Marc Corbalán (1), Gustavo Guimaraes (7), Thomas Lucas (1), Àlex Codina (2), Pau Schnizler (1), Albert Merino (1), Mario Lloret (ps).
PARCIALS: 3-1, 3-2, 4-1, 5-1.