La Sirena CN Mataró cau clarament derrotat davant el Padova

Les amfitriones de la 1a fase de l'Eurolliga han estat superiors i s'han imposat 10-5

Avui dissabte l'equip femení de La Sirena CN Mataró tenia el compromís més difícil d'aquesta primera fase de l'Eurolliga i ha perdut de forma clara davant l'equip amfitrió, el Padova italià, campió de la lliga italiana en les dues darreres temporades, que ha fet valer el fet de jugar a casa i s'ha mostrat clarament superior.

161203Wa_PorteraSirena

L'equip italià, que compta amb algunes jugadores que van ser finalistes a Rio als Jocs Olímpics, entre elles la portera Laura Teani, ha guanyat tots els quarts del partit sense abaixar mai la guàrdia amb una altíssima intensitat defensiva davant la qual l'equip mataroní poca cosa ha pogut fer, ja que només s'han pogut concretar amb èxit 2 de les 13 jugades de superioritat de què s'ha disposat.

Des del primer moment l'equip italià ha anat per davant i en el primer quart han dominat de dos (3-1), tot i que un gol d'Alba Bonamusa en jugada de superioritat ha permès tancar amb 3-2 aquest primer període. Després, en el segon quart, ja han dominat de tres gols (5-2), arribant-se al descans amb 5-3.

161204Wa_bachPadova

La Sirena anava sempre a remolc. Tot i això s'ha posat a un gol a l'inici del tercer quart, però aleshores s'han encadenat una sèrie de fets negatius (exclusió definitiva de Meseguer, una doble inferioritat, exclusió i penal de López en la mateixa jugada, i l'exclusió definitiva de Bonca) que han penalitzat moltíssim les jugadores de La Sirena i han acabat per trencar el partit, ja que el Padova ha agafat quatre gols amb el 8-4 amb què s'ha tancat el període, i en el darrer han agafat els cinc gols finals de diferència.

Demà La Sirena tanca la fase jugant contra l'Otter London, equip que no ha de suposar cap problema, ja que avui ha perdut per 8-16 davant el Lille francès, al qual l'equip mataroní va derrotar ahir per 13-5.

PADOVA 10-5 LA SIRENA CN MATARÓ

PADOVA: Teani, Barzon (2), I.Savioli, Gottardo, M. Savioli (1), Queirolo (1), Millo (2), Dario (3), Galardi, Robinson (1); Nencha, Casson, Franceschino.
LA SIRENA CN MATARÓ: Debby Willemsz, Cristina Terrado porteres; Liana Dance, Marina Zablith, Ona Meseguer, Alba Bonamusa (1), Ciara Gibson (1), Clara Cambray (2), Marta Bach (1), Maria Bernabé, Laura López, Zoe Arancini, Júlia Soler,
PARCIALS: 3-2, 2-1, 3-1, 2-1.