El Quadis té un partit molt dur a Terrassa

L'equip egarenc ja va superar el Quadis a la Supercopa Six jugada a la seva piscina

El Quadis CN Mataró té aquest dissabte a les 18 hores un partit molt complicat, dels més difícils de la lliga, a la piscina del CN Terrassa. L'equip egarenc fins ara només ha cedit davant el Barceloneta i que ve de guanyar el Sabadell a casa seva (9-10) i d'apallissar el Catalunya (20-4), i està situat en el segon lloc de la taula.

140511Wa_Ter-CNM7

Els dos equips es coneixen molt bé. A finals de les dues darreres temporades s'han trobat als quarts de final dels "play-off" i aquesta mateixa temporada ja van jugar en ocasió de la Supercopa Six disputada a Terrassa en un partit que l'equip local va guanyar per 12-9 després de remuntar un 3-6 amb el qual l'equip mataroní havia anat dominant.

A les files egarenques destaquen el porter Iñaki Aguilar, que sol lluir-se contra el Quadis, l'ex-Quadis Fran Sànchez, jugadors experimentats com Alarcón, Óscar Aguilar o Jordi Pérez i grans promeses com Granados, Galeev i Pericas.

El darrer partit jugat a Terrassa en ocasió de la Supercopa

Aquests dos equips tenen un llarg historial de trobades a la màxima categoria estatal i en els resultats es pot veure la dificultat que ha significat sempre per a l'equip mataroní guanyar allà, sobretot en els darrers temps on només s'hi ha pogut guanyar en dues de les darreres 16 visites en partit de lliga. Això sí, la darrera els va significar un bon cop als egarencs, ja que havien quedat primers de la fase regular i van quedar eliminats als quarts de final del "play-off".

RESULTATS HISTÒRICS A DIVISIÓ D'HONOR