Tres membres del CN Mataró La Sirena campions d’Espanya de waterpolo en categoria infantil

La representació del conjunt mataroní juga un paper clau en la brillant victòria de la selecció catalana

Waterpolo Catalunya

Durant quatre dies s'ha jugat a Valladolid el campionat d'Espanya Infantil Mixt de waterpolo de Federacions Territorials, on tres integrants de la selecció de Catalunya formen part del CN Mataró La Sirena. L'Ernest Gil com a entrenador, i els dos jugadors que han tingut un paper destacat al llarg del torneig, en Jan Ruiz i en Pol Daura.

La singladura del combinat dirigit per l'Ernest va començar amb un resultat amplíssim contra l'equip de la Federació Balear. El marcador final (21-1) ja parla sol de la diferència entre els dos equips. El segon partit va seguir la mateixa tònica, en aquest cas contra l'equip de la Federació de Galícia, amb un resultat semblant (18-2).

Waterpolo Campions

Als quarts de final Catalunya es va imposar al País Basc també de forma contundent (15-3) classificant-se així per disputar les semifinals contra l'equip de la Federació de Madrid, a qui també van derrotar per un clar (16-8).

Un cop a la final els esperava l’equip de la Federació d'Andalusia i, com en els anteriors partits, els catalans es van imposar, tot i que en aquest cas el resultat va ser més ajustat  (10-6), proclamant-se campions del campionat de manera brillant.