Tres "sirenes" en la victòria d'Espanya sobre Grècia

Roser Tarragó va ser la màxima golejadora del partit amb tres gols

Roser Tarragó, Marta Bach i Laura López, les tres jugadores de La Sirena CN Mataró que ara mateix formen part de la selecció espanyola de waterpolo que està preparant el Torneig Preolímpic de cara a poder ser presents als Jocs Olímpics de Rio, van jugar ahir un partit de la Lliga Mundial contra Grècia i van aconseguir el triomf per 13-9.
Amb aquest resultat la selecció espanyola se situa líder del seu grup, amb 11 punts, per davant de Rússia (9), Grècia (4) i Alemanya (0).

160121Wa_Tressireneseuropeu

El partit disputat a la piscina Carles Ibars de Sabadell va tenir moltes alternatives, ja que primer dominaven les gregues per 2-4, després Espanya va capgirar fins al 8-5. El marcador va tornar a igualar-se (8-8), moment en el qual Roser Tarragó va fer dos gols, dels tres que acabaria fent i que van encaminar la selecció espanyola cap al triomf.

160115Wa_tarragoeuropeu

Ara l'equip es concentra a les ordres de Miki Oca per tal de preparar el Preolímpic de Gouda (Holanda) que comença el 21 de març, i on Espanya debutarà precisament contra Grècia.