Passi històric de La Sirena als Quarts de Final de l'Eurolliga

Èxit de les noies del Centre Natació Mataró després de superar el Messina

  • Diumenge, 07 Febrer 2016 10:04

La Sirena

Aquest dissabte serà un dia pel record pel waterpolo mataroní, ja que les noies de La Sirena s'han classificat pels Quarts de Final de l'Eurolliga femenina. Un èxit que assegura una Final 4, la de l'Eurolliga en cas de quedar entre els quatre millors, o la de la Len Trophy que disputaran els eliminats en quarts de final. El CN Mataró ha acabat segon al grup disputat a Lille (França), per darrere del totpoderós Sabadell.

El partit clau contra el Messina –disputat a les 9:30h, una hora impròpia d'un matx d'aquesta importància– ha començat amb molts nervis. Els dos conjunts eren conscients del molt que s'hi jugaven i el primer quart ha acabat amb empat a dos. A l'inici del segon període les italianes, amb una Aiello pletòrica, han remuntat el 2-3 que havia fet Tarragó i s'han posat per davant (4-3). Però Benekou, Gibson i Cambray han donat un cop de puny sobre la taula aconseguint que el segon quart es tanqués amb un 4 a 6 il·lusionant. I més tenint en compte que un empat classificava les mataronines.

Celebrant La Sirena

Però les de Florin Bonca no volien especular i han saltat a la piscina de nou disposades a trencar el matx i han aconseguit agafar i mantenir una renda de quatre gols, gràcies a l'encert golejador de Roser Tarragó i Ciara Gibson i el bon treball defensiu que ha permès encaixar només un gol, i en inferioritat. El darrer quart ha començat amb un gol de Tarragó que posava un 5 a 10 que se'ls ha fet ja una muntanya a les noies del Messina. Ho han intentat, però els punts i el passi pels anhelats quarts de final han estat per les nostres "sirenes". Ara, a seguir somiant!

3r Partit: WP Messina 6-10 La Sirena CN Mataró

LA SIRENA CNM: Keeve, Gragnolati, Aina Bonamusa, Benekou (1), Roser Tarragó (3), Alba Bonamusa, Clara Cambray (2), Gibson (3), Marta Bach, Ona Meseguer (1), Marcela Ríos, Laura López (2) i Mireia Neddermann.
Parcials: 2-2, 2-4; 1-3, 1-1.

Vídeo Resum del partit de diumenge


Water polo : euroleague féminin Despar Messina... per lillemetropolewaterpolo

2r Partit: Lille 7-12 La Sirena CN Mataró

LA SIRENA CNM: Keeve, Gragnolati (1), Aina Bonamusa, Benekou (3), Roser Tarragó (4), Alba Bonamusa, Clara Cambray, Gibson, Marta Bach (1), Ona Meseguer (1), Marcela Ríos, Laura López (2) i Mireia Neddermann.
Parcials: 1-4, 3-1, 1-5 i 2-2.


Water polo : euroleague féminin Lille UC... per lillemetropolewaterpolo

1r Partit: Sabadell Astralpool 15-6 La Sirena CN Mataró

LA SIRENA CNM: Keeve, Gragnolati, Aina Bonamusa, Benekou (1), Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (1), Marta Bach, Ona Meseguer, Marcela Rios, Laura López (2) i Mireia Neddermann.
PARCIALS: 4-2, 3-2; 4-1, 4-1.

Tarragó Lille

LA COMPETICIÓ

Divendres 5 de febrer:
LA SIRENA CN MATARÓ 6-15 CN Sabadell
Lille 7-9 Messina

Dissabte 6 de febrer:
Messina 5-12 CN Sabadell
Lille 7-12 LA SIRENA CN MATARÓ

Diumenge 7 febrer:
9.30 hores: LA SIRENA CN MATARÓ - Messina
11 hores: Lille - CN Sabadell

Es classifiquen els dos primers per als quarts de final que es disputaran ja a partit d'anada i tornada els dies 17 i 27 de febrer.