El Quadis i La Sirena tornen a la feina

Després de l'aturada per l'Europeu de Belgrad, aquest dissabte els nois reben el vigent campió i les noies juguen a Terrassa

Matarço-terrassa

Després de l'Europeu disputat a Belgrad torna la competició a les Divisions d'Honor de waterpolo, tant en categoria masculina com femenina.I pel retorn el Quadis té un rival ben complicat, el líder i campió, l'Atlètic Barceloneta, davant el qual s'intentarà aprofitar el cansament que puguin portar acumulat els vuit jugadors "mariners" que han estat a Belgrad amb la selecció espanyola. El partit es juga el dissabte a les 12,45 hores.

El Barceloneta és líder amb 40 punts i el Quadis és cinquè amb 27 punts. I recordem que a la primera volta el Quadis va empatar a 8 a la piscina Sant Sebastià.

La temporada passada el resultat va ser 3-14 favorable a l'equip barceloní, en la que va ser el 30è partit de Divisió d'Honor (5 d'ells de "play-off" entre els dos equips amb el CN Mataró com a local, 3 d'ells jugats a la piscina Sant Jordi. De tots ells trobem tres victòries mataronines, 10-9 la temporada 92-93, 6-5 la temporada 93-94 i 9-8 la temporada 99-00,  i dos empats, 3-3 la temporada 94-95 i 8-8 la temporada 10-11.

HISTÒRIC

El femení es desplaça a Terrassa

Per la seva part l'equip femení, que està classificat en segon lloc amb 24 punts, ho té una mica més assequible ja que es desplaça a la piscina del CN Terrassa, que és el penúltim classificat amb 6 punts. La temporada passada s'hi va guanyar, igual que en les altres quatre visites a aquella piscina, però va ser per un ajustat 9-10.

HISTÒRIC