Es queden sense medalla a l'Europeu de waterpolo

Itàlia torna a derrotar Espanya per la mínima i es fa amb el bronze

Avui Roser Tarragó, Laura López i Marta Bach, les tres jugadores de La Sirena CN Mataró tenien l'oportunitat de penjar-se una medalla amb la qual ampliar la seva col·lecció, però no ha estat possible, ja que en la disputa pel bronze de l'Europeu de Belgrad, Itàlia ha tornat a derrotar per la mínima Espanya, tal com ho havia fet a la primera fase per aconseguir el primer lloc del grup, i així ha aconseguit el bronze deixant l'equip espanyol en el quart lloc, amb la lògica decepció que això suposa per a unes noies que tenen en el seu palmarès un títol mundial, un europeu i una medalla de plata olímpica.

Hongria campiona agafa el relleu d'Espanya

A la final Hongria es va imposar a Holanda per, la botxina d'Espanya a semifinals, per 9-7, i agafa el relleu de la selecció espanyola que havia estat la darrera campiona.
Ara, per a poder anar a lluitar altre cop per una medalla olímpica, la selecció espanyola haurà de classificar-se en un duríssim preolímpic que es disputarà a Holanda entre el 21 i el 28 de març, del qual sortiran quatre places per als Jocs, però tenint en compte que, a part dels millors europeus, amb excepció del campió, Hongria, també hi seran els Estats Units i Canadà entre altres.

160122ESPITA

Avui el partit ha tornat a ser molt igualat, amb alternances en el domini en el marcador, i amb la selecció espanyola arribant a dominar de dos gols (4-2), amb una destacada actuació altre cop de Roser Tarragó, que ha fet tres gols, sent la màxima golejadora de l'equip de Miki Oca. Però ja dins del darrer quart Itàlia s'ha posat dos gols amunt (7-9). Encara ha reaccionat Espanya empatant a 9, però en una jugada de superioritat, i quan faltaven 1,22 per al final, Roberta Bianconi ha marcat el 9-10 definitiu.

160122Wa_ESPITA2

Roser Tarragó ha jugat 21 minuts i com diem ha fet 3 gols dels seus 7 xuts, Laura López ha jugat 22 minuts, no ha marcat, i només ha xutat un cop i Marta Bach ha jugat 11 minuts i tampoc ha marcat en el xut que ha fet.
Al llarg del campionat Roser Tarragó ha fet 15 gols (3a de la selecció a 2 d'Anni Espar i 1 de Maica Garcia) i ha donat 8 assistències, Laura López ha fet 12 gols i ha donat 20 assistències (la que més de la selecció espanyola) i Marta Bach ha fet 3 gols i ha donat 5 assistències.