Les "tres sirenes" i Espanya es queden sense final

Holanda ha derrotat la selecció espanyola als penals després d'un partit dramàtic

Les "tres sirenes" del CN Mataró que estan jugant el Campionat d'Europa de waterpolo de Belgrad s'han quedat sense final, ja que avui han caigut després d'una dramàtica semifinal davant Holanda a la tanda de penals, per 6-5 després que el partit hagués acabat amb empat a 9 gols.

160121Wa_Tressireneseuropeu

D'aquesta manera Espanya ja no podrà accedir directament als Jocs Olímpics de Rio i s'ho haurà d'anar a guanyar al Preolímpic. De moment lluitarà contra Itàlia per la medalla de bronze d'aquest europeu demà divendres a les 18,45 hores.

El partit, com s'esperava, ha estat tremendament igualat amb parcials de 4-3, 2-3, 2-1 i 1-2. Holanda en alguns moments ha anat per davant de dos gols, primer amb el 5-3 i després amb el 9-7, però dos gols de Bea Ortiz han acabat empatant el matx i la sort s'ha decidit als penals. En aquesta tanda Roser Tarragó i Laura López han marcat el seu, però en el decisiu Pili Peña ha vist com la portera holandesa li aturava el xut.

160121Wa_HolandaEsp

Avui la més destacada de les jugadores de La Sirena, i també de l'equip espanyol, ha estat Roser Tarragó que ha fet 3 gols dels seus 5 intents en els 21 minuts que ha jugat. Laura López ha fet 0/4 en xuts durant els 26 minuts que ha jugat i Marta Bach no ha arribat a xutar dedicada com sempre més a la tasca defensiva en els 6 minuts que ha estat a la piscina.

16'117Wa_TarragoEuropeu