Les tres "sirenes" jugaran les semifinals de l'Europeu

Espanya ha superat Rússia per 8-12 a quarts de final i assegura el preolímpic

La selecció espanyola femenina de waterpolo, amb les tres "sirenes", Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López, a les seves files ha superat Rússia per 8-12 als quarts de final de l'Europeu de Belgrad i d'aquesta manera es classifiquen per a la semifinal que jugaran demà dijous a les 15,45 hores contra Holanda.
I de moment ja tenen assegurat el preolímpic, però buscaran el títol que ja donaria la classificació per als Jocs de Rio 2016 de forma directa.

160121Wa_Tressireneseuropeu

El partit ha començat malament amb un 2-0 favorable a Rússia, però abans de tancar el primer quart Espanya ja ha empatat a dos, amb el 2-1 marcat per Laura López. I al segon quart l'equip de Miki Oca ha fet tota una exhibició amb un parcial de 0-5, amb el 2-7 marcat també per Laura López. Després, en els dos darrers quarts han gestionat bé l'avantatge fins acabar amb aquest 8-12.
Dir que tant Laura López com Roser Tarragó han acabat amb un ull morat, un fet demostratiu de la duresa del partit. La madrilenya ha marcat dos gols de sis intents, i ha estat, amb 25, la jugadora amb més minuts a la piscina, la "Ru" ha jugat 19 minuts però no ha pogut marcar en cap dels seus quatre xuts i Marta Bach ha jugat 15 minuts, dedicada sobretot a la feixuga tasca de defensa de boia.