El primer partit de l'Europeu de waterpolo és un passeig

La selecció espanyola femenina s'ha imposat a Croàcia per 3-29

La selecció espanyola, amb Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López, les tres jugadores de La Sirena CN Mataró a les seves files, ha debutat avui al matí a l'Europeu de waterpolo de Belgrad on defensa el títol aconseguit fa dos anys a Budapest i que aquest any té una especial rellevància, ja que qui aconsegueixi el títol anirà directament als Jocs de Rio 2016 i els altres tres semifinalistes jugaran el Preolímpic.

En el primer partit, Espanya s'ha passejat i ha superat Croàcia amb una gran facilitat, sortint amb gran mentalització com ho demostra el parcial de 0-8 del primer quart, i acabant guanyant per 3-29, un resultat gairebé impropi d'un partit de màxima competició continental.
Totes tres "sirenes" han col·laborat amb gols (Roser Tarragó n'ha fet 4, Laura López 3 i Marta Bach 1), i han jugat totes tres al voltant dels 20 minuts.

Els altres components del grup són França, Sèrbia, Alemanya i Itàlia, que en aquest ordre s'aniran trobant les noies de Miki Oca, en partits que s'aniran jugant cada dos dies, per tant el pròxim serà el dimecres contra França.

151125Wa_EspanyaAlemanya

Els dos holandesos del Quadis també van debutar... però perdent

Els dos holandesos del Quadis, Robin Lindhout i Thomas Lucas, també són a Belgrad formant part de la selecció d'Holanda que juga l'Europeu en el mateix grup que la selecció espanyola, i s'enfrontaran aquest dijous.
En el primer partit Holanda va perdre per un contundent 13-6 davant Macedònia. Robin Lindhout va fer dos gols.