Partit complicat per al Quadis, amb final plàcid

El WP Navarra ha ofert molta més resistència del que es podia esperar

El Quadis ha sumat tres punts més, avui al migdia, al complex Joan Serra, després de derrotar, amb moltes dificultats, el Navarra. Després de l'empat davant el Terrassa i la gran victòria a la piscina del "Medi" l'equip de Beto Fernàndez es manté imbatut i a la part alta de la taula signant un inici de lliga excel·lent, però avui ha quedat demostrat que en aquesta lliga sembla que no hi haurà cap rival fàcil i els navarresos, tot i venir de perdre 1-14 davant el Barceloneta, han venut molt cara la seva derrota.

El Quadis ha començat bé amb un 2-0, però s'ha relaxat, i al final del primer quart el marcador estava empatat a 2 gols. Al segon quart, tot i que en alguns moments el partit estava molt descontrolat, l'equip local ha tornat a agafar dos gols (5-3), però abans del descans els navarresos han reduït diferències, aprofitant una jugada en que el Quadis ha hagut de defensar sense porter per exclusió de Mario Lloret, i poc després de la represa han tornat a empatar. El bosni Aleksic a la porteria i el brasiler Ruda Franco en atac, estaven molt inspirats i l'equip local no aconseguia agafar un avantatge important. De tota manera al final del tercer quart es dominava per 7-6, gràcies al segon gol de Marc Corbalan, que igual que Pau Schnizler i Pol Barbena, han col·laborat molt en la tasca golejadora de l'equip mataroní.

Mataró_navarra

En el darrer quart ha continuat quasi tot igual, amb l'equip navarrès defensant molt dur, a costa d'anar rebent exclusions, però sense que el Quadis les acabés de resoldre massa bé. Lindhout ha marcat de penal, però Artola ha tornat a reduir a 8-7, complicant el final, però Víctor Fernàndez i Ramiro Veich han trobat forat i amb el 10-7 la cosa ja s'ha vist més clara i finalment Robin Lindhout i Schnizler (tots dos amb tres gols) han acabat arrodonint un 12-7 que en absolut ha indicat les dificultats que ha trobat el Quadis per assolir els tres punts.

QUADIS CN MATARÓ - WP NAVARRA 12-7

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Robin Lindhout (3), Pol Barbena (1), Pau Bach, Àlex Codina, Thomas Lucas, Pau Schnizler (3), Albert Merino, Xavier Casabella.
WP NAVARRA: Aleksic, Aitor Rodríguez, Franco, Asier Esteban, Jaime Arriazu, Josu Fernàndez, Carnohan, Munàrriz, Fermin Arriazu, Artola, Julian Garcia, Chocarro.
PARCIALS: 2-2, 3-2, 2-2, 5-1