Alkistis Benekou i Marcela Rios nous fitxatges de la Sirena

El CN Mataró Quadis es reforça amb el boia argentí Ramiro Veich

Marcela Rios

El CN Mataró La Sirena s’ha reforçat amb els fitxatges de la internacional grega Alkistis Benekou i de la mexicana Marcela Ríos. La Sirena s’ha fet amb els serveis de la boia Benekou que arriba amb la missió de millorar els registres d’Alyssa Turza que ha abandonat la disciplina del conjunt mataroní. La grega arriba a Mataró després de jugar dues temporades a la lliga universitària dels Estats Units amb el Sun Devil Arizona University, marcant 41 gols en la darrera campanya.

Pel que fa a la mexicana Marcela Ríos, hem de dir que és una peça clau del seu combinat estatal i que se l’ha fitxat com a especialista defensiva, tot i això té un potent tir de llarga distància que pot donar alternatives en atac.

Hem de recordar que el passat mes de juliol el CN Mataró La Sirena va tancar la tornada de Roser Tarragó a la disciplina mataronina i el fitxatge de la portera estatunidenca Elisabteh Keeve.

Benekou

El Quadis fitxa l’argentí Ramiro Veich

El CN Mataró Quadis ha fitxat el boia internacional argentí Ramiro Veich que arriba procedent de l’equip argentí del Gimnasia y Esgrima de Buenos Aires. Veich és un jugador fort que destaca per la seva polivalència i per ser una gran defensor.

Ramiro Veich