Les waterpolistes no podran defensar el títol mundial

Espanya ha perdut davant els Estats Units per 5-8

Avui a la tarda la selecció espanyola, amb tres jugadores del Centre Natació Mataró a les seves files (Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López), ha caigut derrotada davant els Estats Units per 5-8 en partit de quarts de final del Mundial de Kazan, i d'aquesta forma no podrà defensar el títol mundial aconseguit fa dos anys a Barcelona, ni lluitar per les medalles.
En aquella ocasió Espanya va derrotar els Estats Units també als quarts de final, però avui no ha estat el mateix i l'equip nord-americà ha agafat un avantatge d'1-5 abans del descans, gràcies sobretot a les transicions i a les jugades de superioritat, i l'ha sabut mantenir fins al final, tot i que en algun moment Espanya ha semblat en condicions de remuntar posant-se a un sol gol de diferència. Però les jugadores de Miki Oca han topat contínuament amb la portera de l'equip rival, Ashleigh Johnson, que ha estat immensa, amb 15 aturades de 20 xuts.
Roser Tarragó i Laura López han estat prop de 30 minuts a l'aigua, però sense encert en el xut (amb tres pals de la "Ru"), mentre que Marta Bach avui només ha disposat de 3 minuts, fent un blocatge excel·lent en moment important.
Ara Marta Bach, Roser Tarragó i Laura López s'hauran de conformar amb lluitar pel cinquè lloc d'aquest mundial.