La Sirena s'enfonsa i es queda sense final

El Sant Andreu ha fet tota una exhibició (3-11) davant un equip que no ha existit

L'equip del CN Mataró La Sirena s'ha enfonsat totalment en el darrer partit de la semifinal davant un CN Sant Andreu pletòric que ha superat l'equip local en tots els aspectes, mental, físic, tàctic i tècnic per guanyar el tercer partit per 3-11.

El que canvien les coses en pocs dies. El dimecres La Sirena va fer tota una exhibició a Sant Andreu guanyant per 4-10 i semblava tenir la classificació per a la final ben de cara, però en el segon partit jugat el dissabte, que va ser el millor de la sèrie, molt igualat i amb els dos equips jugant al màxim nivell, les andreuenques van tenir la sort de decidir-lo en la darrera jugada i igualar la semifinal i deixar la solució per avui diumenge. I avui a la piscina del complex Joan Serra només ha existit un equip que ha començat dominant completament situant el marcador en un 0-5 a la meitat del segon quart, amb dues contres, dues jugades de superioritat i un xut llunyà que va sorprendre Amy Carlson. La defensa de l'equip visitant era intensíssima, molt pressionant i amb una certa tolerància dels àrbitres, que només les van penalitzar amb 3 exclusions al llarg de tot el partit, i l'equip local no podia fer res.

Després hi ha hagut un lleuger indici de reacció, amb un gol de revessa d'Alysa Turza i un penal transformat per Laura López, però dues jugades més de superioritat ben aprofitades pel Sant Andreu i un gol de vaselina molt llunyana que s'ha tragat la portera local, han fet pujar la diferència a sis gols (2-8) a la meitat del tercer quart. Feia falta un canvi absolut i les jugadores de La Sirena no l'han fet, perquè físicament i mentalment se les veia ensorrades i el Sant Andreu ha acabat guanyant justament.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN SANT ANDREU 3-11

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati, Ona Meseguer, Júlia Soler, Alyssa Turza (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson, Marta Bach, Zoila Quesada, Aina Bonamusa i Laura López (2).
CN SANT ANDREU: Gazulla, Garrido, Lloret (3), Castellà (1), Guiralt, Roca, Rigler (1), Mora (1), Morell (2), Recio (3), Espasa, Fajardo.
PARCIALS: 0-4, 2-2, 1-3, 0-2.

150509 WA Mataró - SantAndreu