La Sirena colpeja primer i veu a prop la final

Ha guanyat clarament a la piscina del CN Sant Andreu i dissabte pot rematar la feina

Sempre és complicada la visita a la piscina del CN Sant Andreu (a la fase regular La Sirena només hi havia pogut empatar), però avui, a la mateixa hora del Barça- Bayern, l'equip que dirigeix Florin Bonca ha fet una gran exhibició i ha donat un pas molt important cap a la final de la Divisió d'Honor femenina, on espera el CN Sabadell. El CN Mataró La Sirena hauria de rematar la feina el dissabte a 3/4 d'una a la seva piscina.

140927Wa_LaSirena

L'equip mataroní ha sortit molt mentalitzat en defensa lligant bé a les principals jugadores locals (Helena Lloret i Marta Recio que s'han quedat sense marcar) i després de l'empat a un gol, ha clavat un parcial de 0-5 que ha situat un marcador molt favorable de 1-6 al descans.

Amb el partit tan ben encarrilat es podia pensar que La Sirena es relaxaria, però no ha estat així i el festival ha continuat fins a un 2-10 a poc del final, maquillat una mica per les andreuenques en els darrers minuts.

CN SANT ANDREU - CN MATARÓ LA SIRENA 4-10

CN SANT ANDREU: Gazulla, Lloret, Castellà, Guiralt (1), Roca, Rigler (1), Mora (1), Recio, Morell, Espasa, Fajardo (1).
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati (3), Ona Meseguer (1), Júlia Soler, Alysa Turza (1), Alba Bonamusa (1), Ciara Gibson (2), Clara Cambray (2), Marta Bach, Zoila Quesada i Aina Bonamusa.
PARCIALS: 1-3, 0-3, 1-3, 2-1.