Triomf treballat de La Sirena a Rubí

L'equip mataroní està a un punt d'assegurar la segona plaça de la fase regular

L'equip femení del CN Mataró La Sirena  ha aconseguit una victòria solvent i molt treballada a la piscina del Rubí, on la temporada passada només havia pogut guanyar d'un gol i en aquesta ocasió ha guanyat de cinc gols.

Fins al descans el partit ha estat molt igualat, amb l'equip rubinenc plantant cara davant d'una defensa mataronina que no s'acabava de trobar bé i al final del segon quart La Sirena només dominava d'un gol (6-7).
A la represa la cosa ha canviat amb un parcial inicial de 0-3 que ha obert un forat clar en el marcador que ha permès encarar el final amb més tranquil·litat, davant d'un equip local que s'ha anat rendint a poc a poc.

RUBÍ - CN MATARÓ LA SIRENA 9-14

CN RUBÍ: Vila, A.Sampons, D.Gerschovsky (1), G.Gerschovsky, Di Marcantonio, Gonzàlez (1), Flores, Ortiz (4), Escoda, G.Sampons, Estalella i Triviño (3).
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati (2), Ona Meseguer (4), Alysa Turza (2), Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (2), Marta Bach (1), Zoila Quesada, Laura López (2).
PARCIALS: 3-4, 3-3, 2-4, 1-3.