El Quadis supera el tràmit davant el cuer

Després d’uns inicis fluixos l’equip mataroní ha anat obrint forat

El Quadis venia, com és ben sabut, de fer una gran actuació en la Copa del Rei del cap de setmana passat i tenia un partit, gairebé de tràmit contra el cuer de la lliga, al qual havia liquidat a la primera volta amb un 2-17 a la seva piscina a Madrid.

wa mataro
Evidentment l’únic problema del partit podia recaure en què l’equip local jugués mancat de la concentració suficient i pogués deixar entrar al partit a l’equip madrileny. Això ha passat durant el primer quart i bona part del segon, però després d’un temps mort demanat per Beto Fernàndez l’equip s’ha posat les piles i al descans ja dominava per 7-2.
Després, amb tots els jugadors locals passant per la piscina i gaudint de minuts, la diferència s’ha anat ampliant fins als 12 gols finals.